13-14
MAIG
SANT AGUSTÍN-POBLA D’ARENÒS-MONTANEJOS
7:30
Auditori / Autobús
*** Exigent

ENCARREGAT
ÁLVARO RODRÍGUEZ 


PREUS PER PERSONA
88 Euros


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
DIVENDRES 05 DE MAIG


DISTÀNCIA
19 km / 20 km


ASCENS ACUMULAT
340 m / 700 m


DESCENS ACUMULAT
660 m / 900 m


TEMPS EFECTIU DE MARXA
6:00 h / 7:00 h


DESCRIPCIÓ

  Dissabte 13: Des del Poble de Sant Agustín pujarem al mirador de l'ermita de Sant Agustín amb una extraordinària panoràmica del lloc. Seguirem el camí fins a l'ermita de Pradas i el castell del Barón de Escriche amb la seua privilegiada ubicació dominant els antics camins i el riu Maimona. Descendirem fins al riu passant pel pont medieval i la font de la Canaleta. Al voltant nostre, els caserius de los Mases, Tamboríl, los Baltasares i la Cerrada.

  Per un antic assagador prendrem camí dels Peiros pel Rebollar fins a la font de las Abejas, des d'ací donant una bonica volta passarem pels masos derruïts de Casa Sastre, el Masico i masia Batista fins a la font de la Teja en el barranc Rodao. En una curta pujada arribarem als Peiros i ens dirigirem pel camí de La Pobla. Després d'uns quilòmetres plans per la cota mes alta del recorregut, prendrem la senda que descendeix fins a La Pobla d’Arenòs, passarem pel Mas de Onofre, mas de los Cañones i Caserio el Chorrico, per a acabar el descens per la font del Amajal i arribar fins a La Pobla d’Arenòs.

 

  Diumenge 14: Eixida a les 9 h. de La Pobla d’Arenòs, pujarem fins a la font del Chorrador, i el Chorrador, ens acostarem fins al mirador de la Carrasquita i una mica mes avant entrarem fins a l'alt de El Viso. Seguirem camí pel costat del Cabezo fins a Los Calpes per la sendera de gran recorregut de Montanejos-Olba-Rubielos de Mora. Ja pel camí de Montanejos del Barranc de la Maimona, optarem bé per la sendera de la Bojera per a eixir a la zona de Baños de Montanejos, o bé seguirem per la senda penjada del barranc de la Maimona fins al poble.