• 16
  GEN
  ELS TORRONS AL DESERT DE LES PALMES

  8

  Auditori

  ** Moderat

  ENCARREGAT
  Manolo Bellido


  PREUS PER PERSONA
  0


  TERMINI D'INSCRIPCIÓ
  -


  DISTÀNCIA
  -


  ASCENS ACUMULAT
  -


  DESCENS ACUMULAT
  -


  TEMPS EFECTIU DE MARXA
  -


  DESCRIPCIÓ

  GENER 16 / DISSABTE / 8:00 h - MANOLO BELLIDO ★★ (Moderada)

   

  ELS TORRONS AL DESERT DE LES PALMES.

   

  Ruta tradicional de tots els anys per a desintoxicar-nos de les menges de les festes de Nadal, que ens portarà per camins de la Raca i Desert de les Palmes.

  Ruta amb precioses vistes sobre tota la Plana de Castelló que transcorrerà per camins i sendes al voltant de la Raca, visitant les masies que existeixen en el seu vessant est per a arribar fins a la Font de la Salut i d'allí seguir fins al restaurant El Refugi de la urbanització Montornés per a dinar i així celebrar el començament de temporada de l'any 2021.

  Al final de la ruta s'acostarà als conductors a recollir els cotxes.

   

  Itinerari: Ermita de la Magdalena, col•legi de la Magdalena, residència de la Magdalena, maset del Racó de Polit, maset de Polit, mas del Fartó, el Polvorí, maset i aljub de la Mallada, maset de Boira, coll del Mancebo, camí de les Masies de la Raca, mas del Gallo, camí del Collao, maset de Quinqueretes, Font de la Salut, mas del Bover, mas Blanc, mas de Dominguet, urbanització la Parreta, restaurant el Refugi.

   

  DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DILLUNS 11 DE GENER

   

   

  DATA

  GENER 16 ★★

  LLOC / TRANSPORT

  Auditori/Cotxes particulars (30 places)

  DISTÀNCIA

  13 km

  ASCENS ACUMULAT

  609 m

  DESCENS ACUMULAT

  598 m

  TEMPS EFECTIU DE MARXA

  5 h

  PREU

  Gratuïta.

   

   

 • 30/31
  GEN
  62a PUJADA A PEU A PENYAGOLOSA

  8

  Carrer Sant Roc

  **** Fatigós

  ENCARREGAT
  CEC


  PREUS PER PERSONA
  95/99


  TERMINI D'INSCRIPCIÓ
  -


  DISTÀNCIA
  -


  ASCENS ACUMULAT
  -


  DESCENS ACUMULAT
  -


  TEMPS EFECTIU DE MARXA
  -


  DESCRIPCIÓ

  GENER 30-31 / CAP DE SETMANA / 8 h – CEC ★★★★ (Fatigosa)

   

  62a PUJADA A PEU A PENYAGOLOSA

   

   

  Dissabte 30: Eixirem des de la plaça Sant Roc de Castelló. Anirem per la Pedrera de Borriol i per la senda de la Pererola pujarem fins a la Pedra, on esmorzarem. Seguirem pel pou del Mollet, font de la Penella, rambla de la Viuda i Les Useres, on arribarem al voltant de les 17 h de la vesprada. Trasllat amb autobús fins a El Mangranar (Atzeneta), on ens allotjarem a mitja pensió.

  Cal dur esmorzar, dinar, aigua i equipament adient per a l’activitat.

   

  Diumenge 31: Trasllat amb autobús fins a Les Useres, des d’on eixirem caminant a les 8 del matí. Esmorzarem a Sant Miquel de les Torrocelles i dinarem a Xodos. Després seguirem el nostre camí cap a Sant Joan, on arribarem al voltant de les 18:00 de la vesprada. (L’autobús estarà també a Xodos per si hi haguera algun contratemps).

  El dinar al restaurant Porcar de Xodos és opcional. El menú té un preu de 18 euros que no està inclòs en el preu de l’excursió.

  El suplement per habitació individual és de 15 €.

   

  Tornarem a Castelló en l’autobús des de Sant Joan.

   

  El dimecres 27 de gener cal deixar al Centre les bosses de roba de recanvi per dur-les a El Mangranar. Hi haurà un vehicle per a emergències. És imprescindible apuntar-se per participar.

   

  DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DILLUNS 25 DE GENER

   

   

  DATA

  GENER 30-31 ★★★★

  LLOC / TRANSPORT

  Plaça Sant Roc / Eixida a peu. Tornada amb autobús

  (30 places)

  DISTÀNCIA

  31 km / 26,50 km

  ASCENS ACUMULAT

  1.158 m / 1.674 m

  DESCENS ACUMULAT

  782 m / 760 m

  PREU

  95 € federats, 99 € no federats (inclou mitja pensió a El Mangranar (Atzeneta), bus Les Useres-El Mangranar-Les Useres i Sant Joan-Castelló, organització i extres).

   

 • 13
  FEB
  9a FLAMA DE LA LLENGUA CATALANA AL TOSSAL DELS TRES REIS

  7.30

  Auditori

  ** Moderat

  ENCARREGAT
  CEC


  PREUS PER PERSONA
  -


  TERMINI D'INSCRIPCIÓ
  -


  DISTÀNCIA
  -


  ASCENS ACUMULAT
  -


  DESCENS ACUMULAT
  -


  TEMPS EFECTIU DE MARXA
  -


  DESCRIPCIÓ

  FEBRER 13 / DISSABTE / 7:30 h – CEC ★★ (Moderada)

   

  9a FLAMA DE LA LLENGUA CATALANA AL TOSSAL DELS TRES REIS

  52a Renovació de la Flama: Fredes - Tossal dels Tres Reis - Fredes

   

  Aquest esdeveniment, que es va reprendre amb la Renovació organitzada pel Centre en l'any 2012, manté viu, any rere any, el compromís de les entitats excursionistes amb la defensa de la nostra llengua, al reunir-nos en la confluència de les comarques catalano-parlants del sud del Principat per pujar junts amb la Flama de la Llengua al tossal del Rei.

  Una activitat excursionista absolutament carregada de simbolisme i fraternitat en l’ànim de la defensa de la nostra llengua comuna, reivindicant una vegada més, la unitat territorial de tot el domini lingüístic.

   

  Eixirem amb l’autobús cap a Fredes, on arribaran tots els altres grups, als que agraïm sincerament la seua voluntat de participar. Eixirem caminant pel GR-7 fins al Pinar Pla, desviant-nos pel mas del Ric cap al tossal del Rei o dels Tres Reis, tot plegat al voltant d’una hora i tres quarts a dos hores de marxa. En el cim tindrà lloc el repartiment de la Flama, que es porta des de Prada, encenent el fanal de cada grup i els parlaments de cada representant dels col·lectius que assistisquen. Posteriorment, tornarem caminant a Fredes per un tram de pista fins al coll de Tombadors, on ens desviarem per Cantaperdius, arribant al poblet, totalitzant una altra hora i mitja de camí.

   

  Des de Fredes anirem en l’autobús a la Pobla de Benifassà per a dinar tots junts en l’alberg de la Font Lluny. El preu del menú és de 15 € café inclòs.

   

  DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DILLUNS 08 DE FEBRER.