28
OCT.
XLè APLEC EXCURSIONISTA DELS PAÏSOS CATALANS A ESPORLES
Pendent
Pendent de decidir
- Molt Fàcil

ENCARREGAT
Maria Monzó i Vicent Aparici


PREUS PER PERSONA
Per definir


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
Per definir


DISTÀNCIA
Per definir


ASCENS ACUMULAT
Per definir


DESCENS ACUMULAT
Per definir


TEMPS EFECTIU DE MARXA
Per definir


DESCRIPCIÓ

L'edició XL de l' Aplec dels Països Catalans enguany és a Esporles, al mig de la Serra de Tramuntana de Mallorca del dia 28 d'octubre al dia 1 de novembre de 2016.

Cal dir que la Serra de Tramuntana va ser declarada Patrimoni Mundial per la Unesco en la categoria de Paisatge Cultural, que és el reconeixement de la comunitat internacional a la simbiosi quasi perfecta entre l’acció del ser humà i la naturalesa, realitzada durant segles, de la que ha resultat una monumental obra humana en la que es mesclen cultura, tradicions, estètica, espiritualitat i identitat. L'entorn d'Esporles és magnífic, tant en l'aspecte paisatgístic, en l'aspecte cultural i patrimonial, com la vesant humana.

L'Aplec és una ocasió única per fruir d'un entorn singular, guiats pels companys del C.E. d'Esporles, que ja fa temps hi estan treballant en el muntatge de totes les excursions i activitats complementàries. Tot açò ho podeu comprovar a la següent web: http://www.aplecexcursionista.org/aplec/aplec/paginaweb/2

Les excursions són variades, cada dia se'n poden triar excursions de diversa dificultat, a elecció de cadascú. Amb suficient antelació es donarà informació més detallada.