12
MAIG
XERRADA A LA SEU DEL CEC: PROGRAMACIÓ NEURO LINGÜÍSTICA (PNL) I COACHING.
19:30
Seu del CEC
- Molt Fàcil

ENCARREGAT
Fernando Muñoz


PREUS PER PERSONA
0


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

Fernando Muñoz és enginyer de sistemes i postgrau en direcció i gestió de la informació i les seues tecnologies (Universitat d'Alcalá d'Henares - Madrid). Des de l'any 2005 porte desenvolupant la seua activitat i formant-se en diferents metodologies relacionades amb el Coaching i la Programació Neuro Lingüistica.

 

 

La PNL es va iniciar, a principis dels anys 70; John Grinder i Richard Bandler van ser els seus co-creadors.

La PNL és un conjunt de mètodes i tècniques destinades per a ser aplicades en la vida quotidiana (personal / professional / laboral i relacions), amb la finalitat d'aconseguir els objectius / metes que es desitgen, en els diferents camps de l'activitat humana i millorar la qualitat de vida.

La PNL és una metodologia per a traçar i mapear explícitament l'experiència humana amb la finalitat de modelar, comunicar eficaçment i crear un canvi.

 

 

El model de Coaching que execute, és una relació professional que consisteix en l'art i la metodologia de facilitar o acompanyar a un o diversos Coachees (Clients) durant un procés creatiu i no directiu, que potencia la capacitat de autodescubriment i autoaprenentatge i convida a l'acció en les àrees proposades per ells mateixos.

Tenint en compte al Client íntegrament (dimensió emocional, mental, lingüística, corporal, energètica, etc.) i la seua relació amb l'entorn, per a promoure en aquesta, tant la reflexió com l'increment de consciència i la presa de decisions.

La intenció és potenciar al Coachee / Client, perquè tinga la capacitat de autodescobrir-se.