29 - 6
JUL.
Viatge d’estiu a Romania
Pendent de decidir
** Moderat

ENCARREGAT
CEC


PREUS PER PERSONA
1200


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

29 DE JULIOL – 06 D’AGOST / VIATGE D’ESTIU / 04:00 h – CEC ★★ (Moderada)

 

ROMANIA

 

29 dissabte

Eixida de Castelló a les quatre de la matinada. Presentació a l'aeroport de Madrid a les 09:15 h. Eixida del vol regular a Bucarest a les 12:15 h amb arribada a les 16:50 h. Trasllat fins a l'hotel a Bucarest. HOTEL (AD).

 

30 diumenge

Ens traslladarem fins al massís calís Piatra Craiuliu (3 h), escenari del primer recorregut a peu del programa. Es tracta d'un recorregut circular (5/6 h) des de la població de Zarnesti que gradualment va guanyant altura fins a arribar a la cabanya Curmatura. Després de l'excursió ens traslladarem fins a Bran. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

31 dilluns

Al matí visitarem el castell de Bran. Després ens desplaçarem fins a la fortalesa de Prejmer. Dinarem en Brasow, ciutat situada en la conjunció dels tres països romanesos: Valaquia, Moldàvia i Transilvania. A la vesprada ens traslladarem fins al llac Balea Lac. El nostre hotel es troba situat just a la vora del llac. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

01 dimarts

Des del mateix hotel realitzarem una excursió circular (4/5 h) que ofereix extraordinàries panoràmiques sobre el llac i sobre bona part de les Fagaras. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

02 dimecres

De nou en l'autobús, continuarem el nostre viatge cap a Biertan, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Prop de Biertan està Sighisoara, ciutat natal del comte Drácula. Ací és on pernoctarem. De camí entre Biertan i Sighisoara pararem a menjar en un restaurant. HOTEL (PC: desdejuni, esmorzar i sopar).

 

03 dijous

Al matí visita de Sighisoara. Després ens traslladarem fins al nostre pròxim hotel situat a la vora del Lacu Rosu. Realitzarem un agradable passeig d'unes 2 hores al voltant del llac. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

04 divendres

L'excursió a peu d'avui (5/6 h) part del mateix hotel i arribarem fins a les espectaculars gorgues de Bicaz. Un mirador situat a 1.369 m és la màxima altura que aconseguirem. Tornarem a Lacu Rosu. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

05 dissabte

Deixem arrere Transilvania i entrem en la regió de Moldàvia, la qual travessarem fins a arribar a Bucovina, fent frontera amb Ucraïna. Avui realitzarem una bellíssima excursió a peu (5/6 h) per la fèrtil i verda vall de Toplita que enllaça tres d'aquests singulars monestirs: Sihastria, Sihla i Agapia. Aquesta nit pernoctarem en Iasi. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

06 diumenge

Al matí disposarem de temps per a visitar Iasi. Trasllat a l'aeroport. Vol de retorn a València via Bucarest, amb eixida de Iasi a les 19:05 h i arribada a València a les 23:35 h. L’autobús ens translladarà finalment a Castelló.

 

 

DATA

JULIOL 29-AGOST 06 ★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús i avió

PREU

1200€