13
ABR.
VALBONA-EMBASSAMENT BATÁN DE LAS ALCAFAS-CABRA DE MORA.
7,30
Auditori
** Moderat

ENCARREGAT
-


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

ABRIL 13 / DISSABTE / 7:30 h – ÁLVARO RODRÍGUEZ ★★ (Moderat).

 

VALBONA-EMBASSAMENT BATÁN DE LAS ALCAFAS-CABRA DE MORA.

 

Ruta per una zona poc coneguda de la serra de Gúdar amb eixida de Valbona i acabament en Cabra de Mora, un dels pobles més bonic i desconegut de la comarca de Gúdar.

En Cabra de Mora, si ho permet el temps, breu visita al poble, l'església de San Miguel amb la seua Escala Santa única a Espanya, rèplica de la de Sant Joan de Letrán de Roma amb les mateixes indulgències. Va ser construïda, com l'església parroquial, pel Sr. Pedro Ferrer a principis del segle XVIII. L'escala de 28 esglaons és de marbre negre, i com la de Roma, la tradició és pujar-la de genolls per a aconseguir la indulgència plenària durant 7 anys.

 

Itinerari: Valbona-Embassament de Valbona-Casa de Juan el Cestero-La Hontecilla-Embassament de Valbona-Casa de la Montolía-Barranc de la Fuente del Rebollo-Camps de pistatxos-Font del Cura-Batà de las Alcafas-El Corralejo-Masia del Peñés-Centre eqüestre de Cabra de Mora-Masia de las Alcafas-Molí de las Alcafas-Casa de las Golondrinas-Assut de las Alcafas-Masia del Palomar-Molí de los Navarros-Mas del Río-Cabra de Mora.

 

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DILLUNS 08 D’BRIL.

 

 

DATA

ABRIL 13 ★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús (39 places).

DISTÀNCIA

17 km

ASCENS ACUMULAT

400 m

DESCENS ACUMULAT

300 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

6:00 h

PREU SOCI

20 €