25
JUNY
RIU PALANCIA: NAIXEMENT I RAMBLA SECA
07:30
Jardí de l'Auditori (Autobús)
** Moderat

EQUIPAMENT
Esmorzar, dinar, aigua, banyador i sabatilles d'aigua


RECORREGUT
Circular


TERRENY
Pistes forestals, senders senyalitzats i no senyalitzats


EXPERIÈNCIA
Pràctica excursionista habitual


ENCARREGAT
Paqui Franco


PREUS PER PERSONA
Socis 10€ · No socis 18€


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
17 de juny


DESCRIPCIÓ

ITINERARI: Font de los Cloticos - Naixement del Palància - Rambla i barranc del Cascajar - Masia del Molinar- Càmping - Poza de la Torrecilla.


La nostra excursió començarà a la font de los Cloticos on podrem omplir les nostres cantimplores.

Una pista ens portarà al punt d’unió del Resinero i Palància. Caminant pel costat del riu, arribarem al lloc on l’aigua surt de les pedres. Una vegada allí, ens endinsarem en la rambla Seca. Un espectacle on les parets s’estreteixen com volent abraçar els caminants. Caminant per ella, gaudirem de la vegetació i fòssils que anirem trobant.

Aquesta rambla ens portaria al Toro, però nosaltres girarem a la dreta. Una senda molt ombrejada ens durà al Molinar i després al càmping on podrem dinar i gaudir d’una cerveseta fresca.

El merescut bany en las Pozas que allí trobarem ens refrescarà i serà punt i final a un dia que espere us agrade.

Existeix la possibilitat de dinar al càmping Los Cloticos, on acabarem l'excursió. Hi ha un menú amb entrants, paella, postres i beguda per 14€. El que preferisca aquesta opció ha d'indicar-ho en el moment d'apuntar-se, per a poder fer la reserva.

PERFIL DE LA RUTA
ALTRA INFORMACIÓ

El preu d'inscripció inclou el transport en autobús i les despeses d’organització. Cal afegir l’assegurança sanitària en cas d’accident esportiu, excepte per als que estiguen federats, i que té un cost adicional de 2 euros per persona.

Per assabentarse de les condicions climatològiques previstes per al dia de l’activitat, cal preguntar uns dies abans en la seu del Centre o consultant directament en les següents págines web:

http://www.tiempo.com/

http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/municipios?p=12