4-11
SET.
Pirineus:Pass'Aran i Montardo
8
Auditori
**** Fatigós

ENCARREGAT
Pepe Pastor


PREUS PER PERSONA
375


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

SETEMBRE 04-11 / 8:00 h – PEPE PASTOR ★★★★ (Fatigosa)

 

PIRINEUS: PASS’ARAN I MONTARDO.

 

Estem davant la travessia circular de Pass’Aran, sens dubte, una de les millors rutes que pots fer hui dia als Pirineus. Hui no parlem d'una ruta més, parlem de les cinc etapes que componen una de les travessies més espectaculars d'aquesta imponent serralada. Es pot definir com la ruta de canvis dràstics de paisatge, d'alta i baixa muntanya, de boscos de conte, de paisatges escocesos i fins i tot d'estampes com a quadres de Van Gogh.

Comença en una de les valls més boniques d'Espanya, la vall d'Aran, però gran part de la ruta transcorre per França on els boscos de fajos, la molsa i els camps color violeta són els protagonistes i on a banda i banda de la frontera ens ofereixen els llacs més majestuosos de tot el Pirineu.

 

Dissabte 4: Eixida des de Castelló a les 8.00 del matí i arribada amb cotxe fins al refugi Amics de Montgarri on, per a estirar les cames, farem una ruta per la vall.

Del diumenge 5 al dijous 9: Travessa en 5 etapes: Refugi Amics de Montgarri- Refugi Estagnous-Maison du Valier-Gite d’Étape d’Eylie-Refugi de l’Ètang d’Araign-Refugi Amics de Montgarri. Distància 71,5 km, desnivell 5850 m.

En acabar la caminada, agafarem els cotxes i ens desplaçarem a l'hotel en Viella.

Divendres 10: Pujada al Montardo.

Pujarem des d'Arties en els nostres cotxes o en taxi fins a l'últim aparcament, i en poc més d'una hora i 250 m de desnivell per senda arribarem fins al refugi de la Restanca (2010 m). Una vegada allí, seguirem la nostra ascensió fins al coll de Uellacrestada trobant-nos amb diversos llacs en el nostre camí, ací girarem a la nostra esquerra per a encarar la pujada que ens portara al xicotet Montardo primer (2700 m) i al Montardo després (2833 m). Des d'allí albirarem la Madaleta, els Besiberris, Ratera, etc., i més de 20 llacs.

Temps 9 hores. Distància 11 km. Desnivell 1100 m.

Dissabte 11: Viatge de tornada a Castelló.

 

Les places estan limitades a 12 persones.

 

El preu inclou els cinc refugis a mitja pensió, dos nits a Viella amb allotjament i desdejuni i les despeses d’organització.

El preu no inclou el viatge en cotxes particulars.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 16 DE JULIOL.

 

 

DATA

SETEMBRE 04-11 ★★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Cotxes particulars.

PREU

375 € (federats amb llicència B).

395 € (federats amb llicència A).

397 € (no federats).