17
JUNY
PELS VOLTANTS DE TERESA. RIU PALÀNCIA.
7:30
Pendent de decidir
** Moderat

ENCARREGAT
-


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

JUNY 17 / DISSABTE / 7:30 h – PAQUI FRANCO ★★ (Moderat).

 

PELS VOLTANTS DE TERESA. RIU PALÀNCIA.

 

Itinerari: Toràs. Camí de las Umbrías. Refugi Peñarroya. Muela. Trinxeres. Camí de Franco. Carretera. Camí del río (marge esquerre). Fàbrica de la llum. Camí del río (marge dret). Molí Pernales. Platja i berenador de Teresa. Teresa.

Eixim de Toràs pel camí de las Umbrías, antic camí que unia Toràs amb Teresa, avui PR i GR, que ens durà al refugi de Peñarroya, front de Llevant, en la zona de la Muela. Abandonem el PR per a agarrar una pista que ens permetrà visitar unes trinxeres, prolongació de la línia XYZ, l’extensió de les quals ens indica la gran activitat que hi va haver durant la guerra.

Pel camí de Franco baixem fins a la carretera CV236 i en 5 minuts la deixem per a prendre la senda del riu pel marge esquerre, senda que ens durà, després de travessar el riu per una passarel·la metàl·lica, fins a l’antiga fàbrica de la llum.

Des d’allà un relaxant i ombrejat sender, seguint riu avall ara pel seu marge dret, ens portarà fins al berenador de Teresa, punt final del recorregut on podrem prendre el bany i gaudir d’una refrescant cervesa.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DILLUNS 12 DE JUNY.

 

 

DATA

JUNY 17 ★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús (30 places).

DISTÀNCIA

11 km

ASCENS ACUMULAT

245 m

DESCENS ACUMULAT

383 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

4:30 h

PREU

20 €.