14-22
JUL.
Parc Natural Lago de Sanabria
7
Auditori
*** Exigent

ENCARREGAT
-


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

JULIOL 14-22 / VIATGE D’ESTIU / 07:00 h – PILI RUCIO I PACO RIPOLLÉS ★★/★★★ (Moderat/Exigent)

 

PARC NATURAL LAGO DE SANABRIA.

 

Aquest estiu anirem al Parc Natural Lago de Sanabria, on recorrerem alguns dels seus espais naturals protegits i també altres llocs i pobles emblemàtics.

Prenent com a base Puebla de Sanabria, declarada Conjunt Historicoartístic, els primers tres dies farem les següents excursions:

-Des de la Laguna de los Peces, ens allargarem a la Laguna de las Yeguas, farem el Canó del riu Forcadura fins a arribar a Vigo de Sanabria, i continuarem fent la travessa pels vells camins de Pedrazales i Galende.

-Des de l’Alt del Peñón, farem el pic Vizcodillo i baixarem a la Laguna de Truchillas, monument natural, i al poble de Truchillas, ja en terres de Lleó.

-Des de Requejo de Sanabria anirem al Tejedelo, magnific bosc de teixos, i tornarem al poble pel camí de Sant Jaume Sanabrés.

Ens traslladarem a Ribadelago, poble situat a la vora del Lago de Sanabria, on ens allotjarem els darrers cinc dies, i farem aquestes excursions:

-Des de la Laguna de los Peces, ascensió a la Peña Trevinca, cim més alt de Galícia i de la província de Zamora. Tornarem pel mateix camí d’anada.

-Des de Ribadelago pujarem a vore la Laguna del Payón, la de Garandones i la de Cárdena, i tornarem pel Canó del riu Cárdena.

-Des de San Román de Sanabria, després de vore el seu castanyer monumental, seguirem el vell camí de Sotillo de Sanabria, i continuarem cap a la Cascada de Sotillo i la Laguna de Sotillo, per acabar l’excursió a Ribadelago.

-Des de Sant Martín de Castañeda, enfilarem cap a la Cueva de San Martín, un preciós toll que forme el riu Tera, descendint després per la vall del Tera fins a Ribadelago.

El preu inclou el transport amb autobús, allotjament a mitja pensió en habitacions dobles, i les despeses d’organització.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 01 DE JULIOL.

 

 

DATA

JULIOL 14-22 ★★/★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús.

PREU

700 €