2-3
JUL.
MATARRANYA I ULLDEMÓ
7:00 h
Auditori / Autobus
*** Exigent

ORGANITZA
Paco Navarro


PREUS PER PERSONA
85 €


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
24 de juny


DISTÀNCIA
16,50 km / 8,40 km


ASCENS ACUMULAT
160 m / 60 m


DESCENS ACUMULAT
620 m / 60 m


TEMPS EFECTIU DE MARXA
5:30 h / 4:00 h


DESCRIPCIÓ

Aquesta excursió ja clàssica en el CENTRE EXCURSIONISTA, esdevé una de les més extraordinàries experiències en l’excursionisme anual del C.E.C. Al llarg del seu recorregut anem passant per trams boscosos, de pinar, de carrasca i avellaners feréstecs; recorrerem barrancs que ens obliguen a nadar per tal de continuar; passem calor quan caminem i sentim el fred en la nostra pell en entrar en les aigües dels congostos; gaudim de la placidesa i la serenitat del menjar a vora riu  i d’un poble com BESEIT que ens transportarà pels seus carrers a èpoques passades i la nostra ànima es contraurà davant la immensitat de parets impossibles, immenses moles de pedra que tanquen el nostre recorregut per dins del riu i que ens obliguen a retornar sobre les nostres petjades.

Itinerari dissabte 02: Fredes, refugi de la Font Ferrera, casa forestal o xalet del Rei (Prat de Robera), barranc  de la Coscollosa,  riu Matarranya, gúbies del Parrisal, el Parrisal.

Itinerari diumenge 03: Cova Sinto;  remuntada del riu Ulldemó per dins o per fora de l’aigua,  brollador de la Figuera, Salt del Cabrit – Catedral.

Retorn pel mateix camí. Allotjament: Hostal Roda a Beseit.