17-18
SET.
FREDES-REFUGI FONT FERRERA-EL BELLESTAR
CANCELADA
CANCELADA
*** Exigent

ORGANITZA
Paco Ripollés 


PREUS PER PERSONA
70 €


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
9 de Setembre


DISTÀNCIA
21,2 km / 13,6 km


ASCENS ACUMULAT
1000 m / 500 m


DESCENS ACUMULAT
1000 m / 950 m


TEMPS EFECTIU DE MARXA
6:00 h / 4:45 h


DESCRIPCIÓ

El primer dia, coneixerem els pous del mas Nou, pujarem per la bonica senda del mas d'en Roda, ja en terra de Terol pujarem al Tossal d'en Canader, segon pic més alt del Port, descobrirem el baixador del mas de Valero al barranc de la Fagina, cercarem l'amagada font del Teix, i ascendirem a l'emblemàtic Tossal dels Tres Reis, tercer en altura del Port.

Finalment descansarem en el refugi de la Font Ferrera. El segon dia pujarem al Tossal d'en Cervera, quart cim del Port, passarem per la senda que uneix el mes del Peraire amb Fredes passant per la Canal de la Llüisa i el Cingle del Salt, continuarem al Coll de la Palmereta i baixarem cap al Bellestar per la Solana de les Gralles.

Itinerari dissabte 17: Colonia Europa (Fredes)-Mas Nou-Barranc de Montsó-Mas de l’Hostalet-Mas d’en Roda-Tossal d’en Canader-Mas de Valero-Mas de la Serreta-Font del Teix-Tossal dels Tres Reis-Refugi de la Font Ferrera.

Itinerari diumenge 18: Refugi de la Font Ferrera-Tossal d’en Cervera-Mas del Peraire-Fredes-Font de la Figuera-Coll de la Palmereta-Solana de les Gralles-Barranc del Pregó-El Bellestar. Allotjament: Refugi de la Font Ferrera.