12-15
OCT.
Els Serrans
7
Auditori
**** Fatigós

ENCARREGAT
Álvaro Rodríguez


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

OCTUBRE 12-15 / PONT DEL PILAR / 7:00 h – ÁLVARO RODRÍGUEZ ★★/★★★ (Moderat/Exigent).

 

ELS SERRANS.

 

Aprofitant el Pont del Pilar realitzarem l'únic GR circular de la província de València.

Allotjament a Toixa en règim de mitja pensió.

El GR 37 recorre, en els límits de la província de València amb Terol i Conca, els pobles d'Ares dels Oms, Titaigües, Alpont i la Iessa, així com pedanies com La Torre de Arriba i la de Abajo, La Almeza, La Cuevacruz, Baldovar, etc. amb un itinerari circular. És l'única sendera de gran recorregut que transcorre totalment dins de la comarca dels Serrans.

Per al GR 37 s'han rehabilitat vells camins que des de temps medievals van acollir el pasturatge transhumant i que arriben a conformar una extensa xarxa de rutes de senderisme amb diversos segles d'història.

 

Dia 12.- Etapa 1: de Titaigües a Ares dels Oms: Eixida de Castelló fins a la localitat de Titaigües on començarà la ruta. Titaigües-San Gregorio-Pelapájaros-Corral del Matutano-Font del Moro-Corral del Tío Antonio Caratracas-Corrals de Sánchez-Ares dels Oms. Després de visitar el poble, trasllat a Toixa.

Dia 13. - Etapa 2: d'Ares dels Oms-Canó del riu Arcs-Losilla-La Torre: L'autobús ens portarà fins a la Creu de Santa Ana d'Ares dels Oms donant principi a la ruta. Creu de Santa Ana-Sender PR-CV-130 i PR-CV-323-Mirador canó Riu Arcos-Riu Arcos-Molí de la Torcas-Molí de las Viñas-Encreuament GR-37-Losilla d'Ares-El Castillejo-Pont de la Casa Blanca-Loma de las Dolzas-Camí de Castilla-La Torre de Abajo. L'autobús ens recollirà per a tornar a Toixa.

Dia 14.- Etapa 3: des de La Torre de Abajo-La Almeza-La Cuevacruz-La Iessa-Alpont:

L'autobús ens portarà fins a la Torre de Abajo per a continuar el GR-37. La Torre de Abajo-La Torre de Arriba-La Cañada de los Pastores-La Creu de la Cañada de los Pastores-Corral de Pinazo-Corrals i Verónica de Pozo Marín-Font de la Canaleja-La Canaleja de Arriba-La Canaleja de Abajo-La Almeza-Font de la Canal-La Cuevacruz-Gamellones i corrals de Palacio-Font Bayo-La Iessa-Font el Pocico-Poza de San Juan-Corral de la Pastora-Font de los Gamellones-Alpont. L'autobús ens portarà a Toixa.

Dia 15.- Etapa 4: d'Alpont a Titaigües. L'autobús ens portarà fins a Alpont i després d'una visita al poble seguirem amb la ruta del GR-37. Alpont-Font Las Tejas-Las Eras-Los Arcos-Verónica de Belandía-Baldovar-Pont de la Calleja-Corral de Jalmero-Verónica de las Cambrillas-Corrals de las Cambrillas-Font de la Hoya del Hacha-Corrals del Charco Mucián-Pintures del Rincón del Tío Escribano-Ullal de l'Hontanar-Font de la Zarza-Titaigües. L'autobús ens recollirà i tornada a Castelló.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 06 D’OCTUBRE.

 

 

DATA

OCTUBRE 12-15 ★★/★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús (24 places).

DISTÀNCIA

14 km / 19 km / 22,5 km / 14 km

ASCENS ACUMULAT

450 m / 700 m / 300 m / 250 m

DESCENS ACUMULAT

350 m / 500 m / 600 m / 300 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

5:00 h / 7:00 h / 8:00 h / 5:00 h

PREU

250 €.