22
MAIG
Caserius de Sant Agustín. Mas Blanco
8
auditori
** Moderat

ENCARREGAT
Álvaro Rodríguez


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

MAIG 22 / DISSABTE / 8:00 h – ÀLVARO RODRÍGUEZ ★ (Fàcil).

 

RUTA DELS CASERIUS DE SAN AGUSTÍN – MAS BLANCO

 

Ruta senderista-cultural que ens portarà a visitar una bona part dels Caserius de San Agustín, on visitarem un bon grapat d'ells, i en el Mas Blanco, Recatografías ens ensenyarà la seua labor de recuperació de part de la cultura d'aquests importants nuclis antany habitats i part de l'economia de la zona. Es visitarà l'escola on s'explicarà l'ús i costums d'aquests masos i caserius per part de Recartografías, així com els altres edificis per ells rehabilitats com el forn, la casa del sindicat, el Cubo, refugis antiaeris, etc.

 

Itinerari: Eixida de Castelló fins a San Agustín, font Honda-ermita de la Verge de Pradas-castell del Baró d'Escriche-font Carrasco-riu Maimona-font de la Carrasca-caseriu Tamboril-caseriu Los Mases-caseriu La Cerrada-caseriu Los Baltasares-caseriu Tarín Viejo-caseriu Tarín Nuevo-caseriu Pozo Muela-caseriu Carrasco-masía del Cerrito-corral del Tejedor-mas Blanco-casa de Antona-masia Gausá-font las Pozas-San Agustín.

 

Es visitarà el poble de San Agustín així com l'ermita i mirador de San Agustín, magnífica talaia per a albirar la zona i una bona part dels masos i caserius d'aquest peculiar altiplà.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DILLUNS 17 DE MAIG.

 

 

DATA

MAIG 22 ★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús (30 places).

DISTÀNCIA

15 km

ASCENS ACUMULAT

250 m

DESCENS ACUMULAT

250 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

6:00 h

PREU

15 €