13-21
JUL.
Astúries oriental
7
Auditori
**** Fatigós

ENCARREGAT
Pili Rucio i Paco Ripolles


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

JULIOL 13-21 / VIATGE D’ESTIU / 07:00 h – PILI RUCIO I PACO RIPOLLÉS ★★/★★★ (Moderat/Exigent)

 

ASTÚRIES ORIENTAL.

 

Dedicarem tres dies per a recórrer la costa el més a prop que puguem de la mar, entre les localitats de Llanes i Ribadesella. Gaudirem del patrimoni natural: penya-segats, illots, platges, boscos, praderies, coves, bufadors, … i també del patrimoni artístic: ermites, monestirs, pobles,…

Dedicarem altres tres dies per a conéixer les muntanyes més orientals d’Astúries, incloent-hi la Muntanya de Covadonga, el nucli original del Parc Nacional de Picos de Europa, el primer espai protegit de l’estat español, i la serra del Sueve.

 

Dijous 13: Eixida de l'Auditori amb autobús. Farem les parades per esmorzar, dinar i les imprescindibles per descans del xòfer. Arribarem a la nostra destinació, la parròquia de Las Arenas, que pertany al concejo de Cabrales, famós pel seu formatge.

Divendres 14: Desde el monestir i platja de San Antolín de Bedón, anirem a Villanueva de Pría, passant per per la platja de Gulpiyuri, una platja interior declarada Monument Natural i la platja de Cuevas de Mar, amb coves i túnels foradats per la mar.

Dissabte 15: Serra del Sueve: Pujarem al pic Pienzu de 1189 m, el més alt de la serra i baixarem per la fageda de la Biescona, la que es trova a menor altura de la península.

Diumenge 16: Itinerari costaner des de Llanes a Niembro, passant pel monestir de San Salvador de Celorio, la badia de Niembro amb l’ermita de Nuestra Señora de los Dolores i el seu famós cementeri, escenari d’algunes pel·lícules i la platja de Torimbia, referent nudista.

Dilluns 17: Dia lliure.

Dimarts 18: Ruta de la Reconquista des dels Llacs de Covadonga a Covadonga, passant per la senda de Frassinelli, el camí de baixada del mineral de les mines de Buferrera i la Vega d’Orandi, on el riu Mestas desapareix en un engolidor, per aparèixer a la cova de Covadonga.

Dimecres 19: De Villanueva de Pría a Ribadesella passant pels Bufones de Pría, formats per l’erosió de l’aigua de la mar i de la pluja i els penya-segats de l’Infierno.

Dijous 20: Foces del riu Casaño. Des de La Molina arribarem al Pompedro un arc natural baix el que el riu es despenye en espectaculars salts d’aigua. A partir d’ara ascendirem vora el curs d’aigua, passant d’una banda a l’altra per diversos ponts.

Divendres 21: Viatge de tornada a Castelló

 

El preu inclou el transport amb autobús, allotjament a mitja pensió en habitacions dobles, i les despeses d’organització.

 

 

DATA

JULIOL 13-21 ★★/★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús.

PREU

750 €.