12
FEB.
6ª Flama al Tossal dels Tres Reis
7,30
Auditori / Autobus (65 places)
** Moderat

ENCARREGAT
CEC


PREUS PER PERSONA
Gratuit


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
DIVENDRES 03 DE FEBRER


DISTÀNCIA
9,50 km


ASCENS ACUMULAT
464 m


DESCENS ACUMULAT
464 m


TEMPS EFECTIU DE MARXA
3 h


DESCRIPCIÓ

6a FLAMA DE LA LLENGUA CATALANA AL TOSSAL DELS TRES REIS

48a Renovació de la Flama: Fredes - Tossal dels Tres  Reis - Fredes

Aquest esdeveniment, que es va reprendre amb la Renovació organitzada pel Centre en l'any 2012, manté viu, any rere any, el compromís de les entitats excursionistes amb la defensa de la nostra llengua, al reunir-nos en la confluència de les comarques catalano-parlants del sud del Principat per pujar junts amb la Flama de la Llengua al tossal del Rei.

Una activitat excursionista absolutament carregada de simbolisme i fraternitat en l’ànim de la defensa de la nostra llengua comuna, reivindicant una vegada més, la unitat territorial de tot el domini lingüístic.

Eixirem amb l’autobús cap a Fredes, on esmorzarem mentres fem temps per que arriben tots els altres grups, als que agraïm sincerament la seua voluntat de participar. Eixirem caminant pel GR-7 fins al Pinar Pla, desviant-nos pel mas del Ric cap al tossal del Rei o dels tres Reis, tot plegat al voltant d’una hora i tres quarts a dos hores de marxa. En el cim tindrà lloc el repartiment de la Flama, que es porta des de Prada, encenent el fanal de cada grup i els parlaments de cada representant dels col·lectius que assistisquen. Posteriorment, tornarem caminant a Fredes per un tram de pista fins al coll de Tombadors, on ens desviarem per Cantaperdius, arribant al poblet, totalitzant una altra hora i mitja de camí.

Des de Fredes anirem en l’autobús a la Pobla de Benifassà per a dinar tots junts en l’alberg de la Font Lluny. El preu del menú és de 14 € café inclós.