14-15
GEN.
58ª Pujada a peu a Penyagolosa
6.45
Plaça Sant Roc / autobus diumenge Auditori
**** Fatigós

ENCARREGAT
Paco Navarro i Manolo Bellido 


PREUS PER PERSONA
 

PREU DOS DIES

72 € (si algú no dina a Xodos se li descomptaran 15 €)

PREU UN DIA (diumenge)

27 € (autobus d’anada i tornada, i dinar a Xodos)


TERMINI D'INSCRIPCIÓ

DIMECRES 11 DE GENER


DISTÀNCIA
31 km / 26,50 km


ASCENS ACUMULAT
1.158 m / 1.674 m


DESCENS ACUMULAT
782 m / 760 m


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

Dissabte 14: Eixirem des de la plaça Sant Roc de Castelló. Anirem per la pedrera de Borriol i per la senda de la Pererola pujarem fins la Pedra, on esmorzarem. Seguirem pel pou del Mollet, font de la Penella, rambla de la Viuda i Les Useres, on arribarem al voltant de les 17 h de la vesprada. Soparem i ens allotjarem al poble totalitzant 32 places. El desdejuni del diumenge és per compte de cadascú.

Cal dur esmorzar, dinar, aigua i equipament adient per a l’activitat.

Diumenge 15: Eixirem caminant desde Les Useres a les 8 del matí (per als que vullguen caminar només el segon dia hi ha un autobus amb 30 places, que eixirà des de l’Auditori a les 6:45 del matí). Esmorzarem a Sant Miquel de les Torrocelles i dinarem al restaurant Porcar de Xodos. Després seguirem el nostre camí cap a Sant Joan, on arribarem al voltant de les 17 de la vesprada. (L’autobus que puja a pel grup a Sant Joan, estarà també en Xodos per si haguera algun contratemps). Tornarem a Castelló en l’autobus de 62 places des de Sant Joan sense passar per Les Useres.

El dimecres 11 de gener cal deixar en el Centre les boses de roba de recanvi per dur-les a Les Useres. Hi haurà un vehicle per a emergències. És imprescindible apuntar-se per participar.

L’import de les assegurances és paga a banda del preus.