18
FEB.
11a FLAMA DE LA LLENGUA CATALANA AL TOSSAL DELS TRES REIS
7,30
Auditori
** Moderat

ENCARREGAT
-


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

FEBRER 18 / DIUMENGE / 7:30 h – CEC ★★ (Moderada)

 

11a FLAMA DE LA LLENGUA CATALANA AL TOSSAL DELS TRES REIS

55a Renovació de la Flama: Fredes - Tossal dels Tres Reis - Fredes

 

Aquest esdeveniment, que es va reprendre amb la Renovació organitzada pel Centre en l'any 2012, manté viu, any rere any, el compromís de les entitats excursionistes amb la defensa de la nostra llengua, al reunir-nos en la confluència de les comarques catalano-parlants del sud del Principat per pujar junts amb la Flama de la Llengua al tossal del Rei.

Una activitat excursionista absolutament carregada de simbolisme i fraternitat en l’ànim de la defensa de la nostra llengua comuna, reivindicant una vegada més, la unitat territorial de tot el domini lingüístic.

 

Eixirem amb l’autobús cap a Fredes, on arribaran tots els altres grups, als que agraïm sincerament la seua voluntat de participar. Eixirem caminant pel GR-7 fins al Pinar Pla, desviant-nos pel mas del Ric cap al tossal del Rei o dels Tres Reis, tot plegat al voltant d’una hora i tres quarts a dos hores de marxa. En el cim tindrà lloc el repartiment de la Flama, que es porta des de Prada, encenent el fanal de cada grup i els parlaments de cada representant dels col·lectius que assistisquen. Posteriorment, tornarem caminant a Fredes per un tram de pista fins al coll de Tombadors, on ens desviarem per Cantaperdius, arribant al poblet, totalitzant una altra hora i mitja de camí.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DILLUNS 12 DE FEBRER.

 

 

DATA

FEBRER 18 ★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús (39 places).

DISTÀNCIA

9,2 km

ASCENS ACUMULAT

400 m

DESCENS ACUMULAT

400 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

3 h

PREU

Gratuïta