13-14
MAIG
SANT AGUSTÍN-POBLA D’ARENÒS-MONTANEJOS
7:30
Auditori / Autobús
*** Exigent

ENCARREGAT
ÁLVARO RODRÍGUEZ 


PREUS PER PERSONA
88 Euros


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
DIVENDRES 05 DE MAIG


DISTÀNCIA
19 km / 20 km


ASCENS ACUMULAT
340 m / 700 m


DESCENS ACUMULAT
660 m / 900 m


TEMPS EFECTIU DE MARXA
6:00 h / 7:00 h


DESCRIPCIÓ

  Dissabte 13: Des del Poble de Sant Agustín pujarem al mirador de l'ermita de Sant Agustín amb una extraordinària panoràmica del lloc. Seguirem el camí fins a l'ermita de Pradas i el castell del Barón de Escriche amb la seua privilegiada ubicació dominant els antics camins i el riu Maimona. Descendirem fins al riu passant pel pont medieval i la font de la Canaleta. Al voltant nostre, els caserius de los Mases, Tamboríl, los Baltasares i la Cerrada.

  Per un antic assagador prendrem camí dels Peiros pel Rebollar fins a la font de las Abejas, des d'ací donant una bonica volta passarem pels masos derruïts de Casa Sastre, el Masico i masia Batista fins a la font de la Teja en el barranc Rodao. En una curta pujada arribarem als Peiros i ens dirigirem pel camí de La Pobla. Després d'uns quilòmetres plans per la cota mes alta del recorregut, prendrem la senda que descendeix fins a La Pobla d’Arenòs, passarem pel Mas de Onofre, mas de los Cañones i Caserio el Chorrico, per a acabar el descens per la font del Amajal i arribar fins a La Pobla d’Arenòs.

 

  Diumenge 14: Eixida a les 9 h. de La Pobla d’Arenòs, pujarem fins a la font del Chorrador, i el Chorrador, ens acostarem fins al mirador de la Carrasquita i una mica mes avant entrarem fins a l'alt de El Viso. Seguirem camí pel costat del Cabezo fins a Los Calpes per la sendera de gran recorregut de Montanejos-Olba-Rubielos de Mora. Ja pel camí de Montanejos del Barranc de la Maimona, optarem bé per la sendera de la Bojera per a eixir a la zona de Baños de Montanejos, o bé seguirem per la senda penjada del barranc de la Maimona fins al poble.

 

 

PREINSCRIPCIÓ

Si estas interesat en participar en aquesta excursió, per favor, completa el següent formulari. 
Contactarem amb tu per completar la inscripció en breu. 

Es necessari omplir tots els camps. Al enviar aquest missatge accepta el nostre Avís Legal.