14-15
ABR.
Mosquerola-La Estrella-Mosquerola
7
auditori
*** Exigent

ENCARREGAT
-


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

Descripció de la excursió

ABRIL 14-15 / CAP DE SETMANA / 7:00 h – ÁLVARO RODRÍGUEZ ★★★ (Exigent)

 

MOSQUEROLA-LA ESTRELLA-MOSQUEROLA.

 

En aquesta ocasió anem a realitzar la ruta per on discorre el romiatge de Mosquerola a l'Estrella i que se celebra l'últim cap de setmana de maig.

El primer dia es farà el camí habitual fins al santuari, es dormirà en les cases de la Verge de l'Estrella i el segon dia es tornarà pel camí recentment recuperat per l'associació Sus Scrofa de Mosquerola que denominen del Peldaño. Aquest antic camí es realitzava els anys que per causes del riu Montlleó no es podia passar el romiatge i llavors s'optava per aquest altre alternatiu.

Es pot destacar en aquesta ruta, la població de Mosquerola, part del Arroyo Majo, la Font Aparicio, Mas del Molinar amb el seu om i carrasca monumentals, l'espectacular baixada a la Estrella i el barri mateix ja sobradamente conegut.

En la tornada, la pujada als Peldaños, barranc dels Sanmartines, Barranc Gibert, Masia i font de Gibert, la Gran Balma i en tot el recorregut les espectaculars vistes, entre elles, el Arroyo Majo, Barranc Gibert i Castell del Majo.

 

Dormirem en la Casa de la Verge. Cal dur llençols o sac de dormir. En el preu no està inclòs ni el desdejuni ni el sopar, que caldrà preparar pels participants.

Es portarà amb antelació les borses per a passar la nit i el sopar en uns vehicles de suport.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 06 D’ABRIL.

 

 

DATA

ABRIL 14-15 ★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús

DISTÀNCIA

21 km / 19,6km

ASCENS ACUMULAT

200 m / 1000 m

DESCENS ACUMULAT

900 m / 350 m

TEMPS EFECRTIU DE MARXA

5:30 h / 6:00 h

PREU

36 €