6
NOV.
INTERCOMARCAL: SERRA DEL MONTSIÀ. LA FORADADA.
8:00 h
Auditori (Autobús)
** Moderat

ENCARREGAT
CECS


PREUS PER PERSONA
10


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
2 de Novembre


DISTÀNCIA
15 km


ASCENS ACUMULAT
910 Km


DESCENS ACUMULAT
870 Km


TEMPS EFECTIU DE MARXA
4:00 h


DESCRIPCIÓ

La serra del Montsià és un conjunt muntanyós, paral·lel al litoral mediterrani, situat al sud de lesTerres de l'Ebre. Serralada relativament alta i molt a prop de la línia de costa, la serra del Montsià és un punt de referència geogràfic i privilegiat mirador de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Baix Maestrat i Ports.

El cims més alt es la Torreta (764 metres).

Administrativament la serra del Montsià es troba dividida entre els termes municipals d'Alcanar, Ulldecona, Freginals, Amposta i Sant Carles de la Ràpita. Aquest espai natural vora el litoral, malgrat l'elevada freqüentació humana que ha sofert i alguns incendis, es manté poc alterat, raó per la qual ha estat inclosa dins el Pla d'Espais d'Interès Natural de Catalunya PEIN (en data de 6/3/2000) que li atorga unes directrius per protecció del Medi natural i del Paisatge. Actualment l'excursionisme, la cacera, l'escalada i la B.T.T. són les úniques activitats permeses dins del PEIN del Montsià.

Sant Carles de la Ràpita-Freginals
tinerari:
Nacional 340 Sant Carles, qm. 1072,400-Aparcament Àrea Recreativa-Font del Burgar-La Foradada (684 m)-Mas de Mata-Redona-Pic de Matarredona (619 m)-Font d'Andara- Lo Corral Nou-Mas dels Canyerils-Freginals.

PREINSCRIPCIÓ

Si estas interesat en participar en aquesta excursió, per favor, completa el següent formulari. 
Contactarem amb tu per completar la inscripció en breu. 

Es necessari omplir tots els camps. Al enviar aquest missatge accepta el nostre Avís Legal.