19-20
MAIG
El Port: Refugi Caro-Puntes de Polit
Pendent de decidir
*** Exigent

ENCARREGAT
-


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

Descripció de la excursió

MAIG 19-20 / CAP DE SETMANA / 7 h – Paco Ripollés ★★★ (Exigent)

 

EL PORT: REFUGI CARO – PUNTES DE POLIT – ALFARA DE CARLES.

 

 

El primer dia, eixirem de l’Esquirol cap a la font del Mascar. on agafarem la senda que ascendeix a la Mola de Catí. Entre una espessa pineda arribarem a la font de Bunyols. tenint als nostres peus el barranc de la Paridora. Seguirem per sendera menys trepitjada cap a les Puntes de Polit, meravellós mirador del barranc del Regatxol que més a baix donarà naixement al nostre benvolgut riu Ulldemó. En el retorn a l’Esquirol, passarem pel Pi de les Cinc Branques i el Pla d'Avària, capçalera i origen del Regatxol.

 

El segon dia eixirem de l’Esquirol i seguirem el GR-171 pel barranc de la Vallfiguera fins al Bassis de la Solana. Ací ens desviarem pels Erms de Beco fins a la Cova Pintada per esplèndides sendes que ens permeten gaudir de tota la bellesa del Port. Seguirem cap al Toscar, amb les seues abundants fonts, visitarem el Castell de Carles i passant per la font del Rouret i el Pla dels Castellassos, arribarem finalment a Alfara de Carles

 

Itinerari dissabte 19: Refugi Caro Nou-Font del Mascar-Font de Bunyols-Puntes de Polit-Pi de les Cinc Branques-Pla d’Avària-Refugi Caro Nou.

 

Itinerari diumenge 20: Refugi Caro Nou-Font dels Bassiets-Erms de Beco-Cova Pintada-El Toscar-Castell de Carles-Font del Rouret-Pla dels Castellasos-Alfara de Carles.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 11 DE MAIG.

 

 

DATA

MAIG 19-20 ★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobus

DISTÀNCIA

17 km / 18 km

ASCENS ACUMULAT

600 m / 450 m

DESCENS ACUMULAT

600 m / 1220 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

5:30 h / 6:00 h

PREU

80 €