6-10
DES.
41è Aplec excursionista dels PPCC a Reus
Pendent de decidir
**** Fatigós

ENCARREGAT
AEC Reus


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

DESEMBRE 06-10 / CAP DE SETMANA I PONT DE LA CONSTITUCIÓ.

Maria Monzó i Vicent Aparici ★/★★★★★ (Fàcil / Molt fatigós).

 

XLIè APLEC EXCURSIONISTA DELS PAÏSOS CATALANS A REUS.

 

L’Aplec s’organitzarà conjuntament per les cinc entitats excursionistes de la capital del Baix Camp: Associació Excursionista Catalunya de Reus, Club Excursionista Reddis, Secció Excursionista del Centre de Lectura de Reus, Secció Excursionista del Club Natació Reus Ploms i Secció Excursionista del Reus Deportiu, per delegació de la FEEC.

Si bé la seva celebració té total autonomia organitzativa, té el suport i forma part de la programació de la iniciativa “Reus, Capital de la Cultura Catalana 2017”, com a projecte cultural integrant i integrador.

Les eixides excursionistes que durant l’Aplec es faran, abastaran les Muntanyes de Prades, Serra de Montsant i Serra de Llaberia, visitant alguns dels llocs més emblemàtics de cadascuna d’aquestes contrades. També s’organitzaran dues excursions més senzilles pels voltants de Reus, i pels més agosarats tres sortides a algunes de les vies ferrades més conegudes de la zona.

A més de les excursions, es celebraran sortides culturals guiades per Reus a llocs com el Centre de Lectura, el Palau Bofarull, Teatre Fortuny, El Círcol o el Pere Mata. Una de les sortides que es preveu que tingui més èxit serà, probablement, la Ruta del Vermut.

 

Amb suficient antelació es donarà informació més detallada.

PREINSCRIPCIÓ

Si estas interesat en participar en aquesta excursió, per favor, completa el següent formulari. 
Contactarem amb tu per completar la inscripció en breu. 

Es necessari omplir tots els camps. Al enviar aquest missatge accepta el nostre Avís Legal.