6-10
DES.
41è Aplec excursionista dels PPCC a Reus
Pendent de decidir
**** Fatigós

ENCARREGAT
AEC Reus


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

DESEMBRE 06-10 / CAP DE SETMANA I PONT DE LA CONSTITUCIÓ.

Maria Monzó i Vicent Aparici ★/★★★★★ (Fàcil / Molt fatigós).

 

XLIè APLEC EXCURSIONISTA DELS PAÏSOS CATALANS A REUS.

 

L’Aplec s’organitzarà conjuntament per les cinc entitats excursionistes de la capital del Baix Camp: Associació Excursionista Catalunya de Reus, Club Excursionista Reddis, Secció Excursionista del Centre de Lectura de Reus, Secció Excursionista del Club Natació Reus Ploms i Secció Excursionista del Reus Deportiu, per delegació de la FEEC.

Si bé la seva celebració té total autonomia organitzativa, té el suport i forma part de la programació de la iniciativa “Reus, Capital de la Cultura Catalana 2017”, com a projecte cultural integrant i integrador.

Les eixides excursionistes que durant l’Aplec es faran, abastaran les Muntanyes de Prades, Serra de Montsant i Serra de Llaberia, visitant alguns dels llocs més emblemàtics de cadascuna d’aquestes contrades. També s’organitzaran dues excursions més senzilles pels voltants de Reus, i pels més agosarats tres sortides a algunes de les vies ferrades més conegudes de la zona.

A més de les excursions, es celebraran sortides culturals guiades per Reus a llocs com el Centre de Lectura, el Palau Bofarull, Teatre Fortuny, El Círcol o el Pere Mata. Una de les sortides que es preveu que tingui més èxit serà, probablement, la Ruta del Vermut.

 

Amb suficient antelació es donarà informació més detallada.