24-26
JUNY
VOLTANTS DE TEROL.
8
Auditori
** Moderat

ENCARREGAT
-


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

JUNY 24-26 / PONT SANT JOAN / 8:00 h – ÁLVARO RODRÍGUEZ ★/★★ (Fàcil/Moderat).

 

VOLTANTS DE TEROL.

 

Cap de setmana senderista-cultural-històric per llocs poc coneguts de Terol.

Itinerari primer dia, Rambla Barrachina per les Tierras Rojas (Far West o Cañón del Colorado de Terol): Barri Jorgito- Barranc de San Abdón i Senén-1a font de la Salud-2a font de la Salud-3a font de la Salud-Poblat iber Alto Chacón-La Muela de Terol- Tierras Rojas de Laguea-Rambla Barrachina-Masía de Pocopán (fort de Pocopán)-Masía de Valdeciervos-Villa Rosa. Segons el temps es pot pujar a l'embassament de l'Arquillo a prendre el bany.

A la vesprada visita als parcs de Terol.

Itinerari segon dia, Passeig fluvial del Guadalaviar: Eixida de l'hotel-Pont de Madera-Pont de la Equivocación-Passeig fluvial del riu Túria-Central elèctrica i caiguda d'aigua-Aiguabarreig rius Alfambra i Guadalaviar-Batà de l'Umbría-Barri de Laguea-Escola de Capataces-Los Marines-Passeig fluvial fins a l'embassament de l'Arquillo.

Una vegada en l'embassament vesprada de bany i a la tornada visita guiada a la catedral mudèjar de Media Villa amb el millor cassetonat d'aquest tipus, considerat com la Capella Sixtina dels cassetonats mudèjars.

Itinerari tercer dia, Portada d'aigües a Terol del segle XVI: Eixida de l'hotel a buscar la Ronda amb les murades, torres medievals i començar a los Arcos. Creuar los Arcos-Aqüeducte del Carrel-Escalinata del Cementerio-Dipòsit d'aigua-Font de la Teja-Pont Minero (via verda)-Barranc del Nabo-Penya i font del Macho (inici de la portada d'aigües)-1é aqüeducte-2é aqüeducte-Entrada 1é túnel-Eixida 1é túnel-3é aqüeducte-Entrada 2é túnel-Eixida 2é túnel-4é aqüeducte o del Carrel-5é aqüeducte o de Los Arcos-Torre museu d'entrada de l'aigua a Terol en la Puerta de la Traición-Font del Dean-Font del Torico.

Havent dinat visita als aljubs medievals de la plaça del Torico, font de la Glorieta, font de Torán per a arribar a l'hotel i agafar l'autobús a Castelló.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 17 DE JUNY.

 

 

DATA

JUNY 24-26 ★/★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús (24 places).

DISTÀNCIA

15 km / 10 km / 12 km

ASCENS ACUMULAT

330 m / 200 m / 100 m

DESCENS ACUMULAT

300 m / 150 m / 100 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

6:00 h / 4:00 h /5:00 h

PREU SOCI

135 €

 

 

J