29-30-01
ABR.
SERRA DE GÚDAR.
7:30
Pendent de decidir
*** Exigent

ENCARREGAT
-


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

ABRIL 29-30 MAIG 01 / PONT 1 MAIG / 7:30 h – ÁLVARO RODRÍGUEZ ★★★ (Exigent).

 

SERRA DE GÚDAR.

 

Tres dies per la Serra de Gúdar entre les localitats de Mora de Rubielos, Alcalá de la Selva i El Castellar, per a recórrer alguns llocs coneguts amb altres poc habituals, gaudint d'una varietat de paisatges extraordinària. Quantitat de masies, corrals, rierols, boscos de savines, carrasques, pins, fonts, paisatges espectaculars, sendes perdudes, enormes cantals (Chaparral Alto i Bajo, La Olmedilla, La Atalaya, etc.) i amb una mica de temps jaciments d'icnites de El Castellar.

1r Dia: Circular de Mora al voltant de l'Azotejo: Camí dels Salabrosos-Molí de Navarro-Font dels Berros-Ermita de Santa Magdalena-Casa Paleta-Casa Rafaelico-Casa Gorriz-Masia El Montanero-Embassament de l'Azotejo-Masia de l'Azotejo-Fuen Lozana-Aqüeducte i mas de la Fuen Lozana-Masia de Las Camarillas-Masia de la Balsa-Masia del Batán.

2n Dia: Travessa en línia d'Alcalá de la Selva-Portillo Ramiro-El Castellar: Alcalá de la Selva-Passeig fluvial riu Alcalá-Molí d'Enmedio-Molí Redón-Mas de la Corraliza- Font de la Corraliza-Chaparral Bajo-Monte Negro-Portillo Ramiro-Chaparral Alto-El Gatón-Corral de la Moratilla-Jaciment iber de la Moratilla-Corral de la Covatilla-Mas de la Covatilla-Masia del Peralejo-Riu Malezas-Safareig del Saurio-El Castellar.

Possibilitat d'acostar-nos a visitar el jaciment d'icnites El Hoyo amb més de 400 petjades de dinosaures d'uns 140 milions d'anys.

3r dia: Volta des de la Atalaya a la Olmedilla: Carretera de Mora de Rubielos-La Atalaya-Majadas Planas-Loma del Villarejo-Fuen Narices-Font Gamellones-Pic de la Olmedilla-Coll de la Olmedilla-El Sabinar-Mas de la Lupia-Masia de Las Lumbrarias-Mas de la Casica-Cascada de la Hiedra-Fuen Narices-Carretera de Mora de Rubielos.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 21 D’ABRIL.

 

 

DATA

ABRIL 29-30 MAIG 01 ★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús (24 places).

DISTÀNCIA

20 km / 21 km / 18 km

ASCENS ACUMULAT

500 m / 600 m / 800 m

DESCENS ACUMULAT

500 m / 700 m / 700 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

7:00 h / 7:00 h / 6:00 h

PREU

150 €.