5
NOV.
INTERCOMARCAL: ATZENETA: ULLAL DEL GORG, POU DE LA RIBA I BARRANC DE L’ESPINAL
8
Auditori
** Moderat

ENCARREGAT
-


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

NOVEMBRE 05/ DIUMENGE / 8:00 h – C.E.C. ★★ (Moderat).

 

 

INTERCOMARCAL: ATZENETA: ULLAL DEL GORG, POU DE LA RIBA I BARRANC DE L’ESPINAL

 

Eixirem del punt quilomètric 6 de la CV-171, baixarem seguint el camí de Xodos a Atzeneta, primer per pista fins al mas de la Foia i després per sender buscant el barranc del Juncar on trobarem l’Ullal del Gorg, per on ixen les aigües engolides al Pla de Vistabella. La senda acabe a la pista que ens portarà al Magranar. Ací deixaren el camí d’Atzeneta i continuarem pel PR de la Nevera fins a la font del Forcall.

Molt a prop d’ací passarem a la tornada, però ara deixarem el PR per remuntar un barranquet fins al mas de l’Andreva, on han construït un modern temple budista. Reprendrem de nou el PR de la Nevera, pujarem al tossal de la Caseta i baixarem als Plans de la Torrentina i al bonic Pou de la Riba.

Retallarem un tros el PR i fins al mas de Fandos, baixarem al barranc de la Font del Forcall, i poc abans d’arribar a la font del Forcall, deixarem el PR i pujarem per l’esplèndid i ombriós barranc de l’Espinal, amb exemplars de roures centenaris, que ens durà al mas de Vidal i al punt d’inici de l’excursió.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DILLUNS 30 D’OCTUBRE.

 

DATA

NOVEMBRE 05 ★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús

DISTÀNCIA

14 km

DESNIVELL

450 m

PREU

15 €