25-26
FEB.
GR-8 TRAM 9: FONDESPATLA - BESEIT I ROQUES DEL MASMUT.
7
Pendent de decidir
*** Exigent

ENCARREGAT
-


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

FEBRER 25-26 / CAP DE SETMANA / 7:00 h – ÁLVARO RODRÍGUEZ ★★★/★★ (Exigent/Moderat).

 

GR-8 TRAM 9: FONDESPATLA - BESEIT I ROQUES DEL MASMUT.

 

Darrera etapa del GR-8 per la província de Terol que ens ha fet caminar, i descobrir paratges espectaculars de la província. En aquesta darrera etapa farem el recorregut de Fondespatla a Beseit. El GR-8 continua cap a la Font Ferrera, però com el recorregut Beseit-Fredes ja l'hem realitzat moltes vegades, per logística de l'autobús acabarem a Beseit.

Per a completar el cap de setmana realitzarem una ruta summament espectacular per a donar la Volta a les Roques del Masmut en Pena-roja de Tastavins. Possibilitat de pujar amunt d'elles per a gaudir d'una espectacular panoràmica.

 

1r dia, Fondespatla-Beseit: Fontespatla-Masia Pau-Serra de Fondespatla-Punta l’Ombria-Mas d’Aparicio-Mas de Fabriá-Mas d’Estopiñal-Mas del Pas del Llop-Embassament de Pena-Mas de les Tàpies-Mas de Tiñana-Mas del Cocó-Les Crestes-Beseit.

 

2n dia, Volta a les Roques del Masmut: Eixida de Pena-roja de Tastavins-Peiró-Bassa de Sant Miquel-Font del Canaló-Pont del Canaló-Gual del Barranc dels Prats-Barranc de la Canal-Mas dels Fangassos-Coll de Borla- Panoràmica de les Roques del Masmut-Mas de Quartielles.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 17 DE FEBRER.

 

 

DATA

FEBRER 25-26 ★★★/★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús (24 places).

DISTÀNCIA

18 km / 12 km

ASCENS ACUMULAT

600 m / 400 m

DESCENS ACUMULAT

700 m / 400 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

6:00 h / 4:00 h

PREU

115 €.