30/31
GEN.
62a PUJADA A PEU A PENYAGOLOSA
8
Carrer Sant Roc
**** Fatigós

ENCARREGAT
CEC


PREUS PER PERSONA
95/99


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

GENER 30-31 / CAP DE SETMANA / 8 h – CEC ★★★★ (Fatigosa)

 

62a PUJADA A PEU A PENYAGOLOSA

 

 

Dissabte 30: Eixirem des de la plaça Sant Roc de Castelló. Anirem per la Pedrera de Borriol i per la senda de la Pererola pujarem fins a la Pedra, on esmorzarem. Seguirem pel pou del Mollet, font de la Penella, rambla de la Viuda i Les Useres, on arribarem al voltant de les 17 h de la vesprada. Trasllat amb autobús fins a El Mangranar (Atzeneta), on ens allotjarem a mitja pensió.

Cal dur esmorzar, dinar, aigua i equipament adient per a l’activitat.

 

Diumenge 31: Trasllat amb autobús fins a Les Useres, des d’on eixirem caminant a les 8 del matí. Esmorzarem a Sant Miquel de les Torrocelles i dinarem a Xodos. Després seguirem el nostre camí cap a Sant Joan, on arribarem al voltant de les 18:00 de la vesprada. (L’autobús estarà també a Xodos per si hi haguera algun contratemps).

El dinar al restaurant Porcar de Xodos és opcional. El menú té un preu de 18 euros que no està inclòs en el preu de l’excursió.

El suplement per habitació individual és de 15 €.

 

Tornarem a Castelló en l’autobús des de Sant Joan.

 

El dimecres 27 de gener cal deixar al Centre les bosses de roba de recanvi per dur-les a El Mangranar. Hi haurà un vehicle per a emergències. És imprescindible apuntar-se per participar.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DILLUNS 25 DE GENER

 

 

DATA

GENER 30-31 ★★★★

LLOC / TRANSPORT

Plaça Sant Roc / Eixida a peu. Tornada amb autobús

(30 places)

DISTÀNCIA

31 km / 26,50 km

ASCENS ACUMULAT

1.158 m / 1.674 m

DESCENS ACUMULAT

782 m / 760 m

PREU

95 € federats, 99 € no federats (inclou mitja pensió a El Mangranar (Atzeneta), bus Les Useres-El Mangranar-Les Useres i Sant Joan-Castelló, organització i extres).