12
MAIG
XERRADA A LA SEU DEL CEC: PROGRAMACIÓ NEURO LINGÜÍSTICA (PNL) I COACHING.
19:30
Seu del CEC
- Molt Fàcil

ENCARREGAT
Fernando Muñoz


PREUS PER PERSONA
0


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

Fernando Muñoz és enginyer de sistemes i postgrau en direcció i gestió de la informació i les seues tecnologies (Universitat d'Alcalá d'Henares - Madrid). Des de l'any 2005 porte desenvolupant la seua activitat i formant-se en diferents metodologies relacionades amb el Coaching i la Programació Neuro Lingüistica.

 

 

La PNL es va iniciar, a principis dels anys 70; John Grinder i Richard Bandler van ser els seus co-creadors.

La PNL és un conjunt de mètodes i tècniques destinades per a ser aplicades en la vida quotidiana (personal / professional / laboral i relacions), amb la finalitat d'aconseguir els objectius / metes que es desitgen, en els diferents camps de l'activitat humana i millorar la qualitat de vida.

La PNL és una metodologia per a traçar i mapear explícitament l'experiència humana amb la finalitat de modelar, comunicar eficaçment i crear un canvi.

 

 

El model de Coaching que execute, és una relació professional que consisteix en l'art i la metodologia de facilitar o acompanyar a un o diversos Coachees (Clients) durant un procés creatiu i no directiu, que potencia la capacitat de autodescubriment i autoaprenentatge i convida a l'acció en les àrees proposades per ells mateixos.

Tenint en compte al Client íntegrament (dimensió emocional, mental, lingüística, corporal, energètica, etc.) i la seua relació amb l'entorn, per a promoure en aquesta, tant la reflexió com l'increment de consciència i la presa de decisions.

La intenció és potenciar al Coachee / Client, perquè tinga la capacitat de autodescobrir-se.

PREINSCRIPCIÓ

Si estas interesat en participar en aquesta excursió, per favor, completa el següent formulari. 
Contactarem amb tu per completar la inscripció en breu. 

Es necessari omplir tots els camps. Al enviar aquest missatge accepta el nostre Avís Legal.