29 - 6
JUL.
Viatge d’estiu a Romania
Pendent de decidir
** Moderat

ENCARREGAT
CEC


PREUS PER PERSONA
1200


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

29 DE JULIOL – 06 D’AGOST / VIATGE D’ESTIU / 04:00 h – CEC ★★ (Moderada)

 

ROMANIA

 

29 dissabte

Eixida de Castelló a les quatre de la matinada. Presentació a l'aeroport de Madrid a les 09:15 h. Eixida del vol regular a Bucarest a les 12:15 h amb arribada a les 16:50 h. Trasllat fins a l'hotel a Bucarest. HOTEL (AD).

 

30 diumenge

Ens traslladarem fins al massís calís Piatra Craiuliu (3 h), escenari del primer recorregut a peu del programa. Es tracta d'un recorregut circular (5/6 h) des de la població de Zarnesti que gradualment va guanyant altura fins a arribar a la cabanya Curmatura. Després de l'excursió ens traslladarem fins a Bran. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

31 dilluns

Al matí visitarem el castell de Bran. Després ens desplaçarem fins a la fortalesa de Prejmer. Dinarem en Brasow, ciutat situada en la conjunció dels tres països romanesos: Valaquia, Moldàvia i Transilvania. A la vesprada ens traslladarem fins al llac Balea Lac. El nostre hotel es troba situat just a la vora del llac. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

01 dimarts

Des del mateix hotel realitzarem una excursió circular (4/5 h) que ofereix extraordinàries panoràmiques sobre el llac i sobre bona part de les Fagaras. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

02 dimecres

De nou en l'autobús, continuarem el nostre viatge cap a Biertan, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Prop de Biertan està Sighisoara, ciutat natal del comte Drácula. Ací és on pernoctarem. De camí entre Biertan i Sighisoara pararem a menjar en un restaurant. HOTEL (PC: desdejuni, esmorzar i sopar).

 

03 dijous

Al matí visita de Sighisoara. Després ens traslladarem fins al nostre pròxim hotel situat a la vora del Lacu Rosu. Realitzarem un agradable passeig d'unes 2 hores al voltant del llac. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

04 divendres

L'excursió a peu d'avui (5/6 h) part del mateix hotel i arribarem fins a les espectaculars gorgues de Bicaz. Un mirador situat a 1.369 m és la màxima altura que aconseguirem. Tornarem a Lacu Rosu. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

05 dissabte

Deixem arrere Transilvania i entrem en la regió de Moldàvia, la qual travessarem fins a arribar a Bucovina, fent frontera amb Ucraïna. Avui realitzarem una bellíssima excursió a peu (5/6 h) per la fèrtil i verda vall de Toplita que enllaça tres d'aquests singulars monestirs: Sihastria, Sihla i Agapia. Aquesta nit pernoctarem en Iasi. HOTEL (MP: desdejuni i sopar).

 

06 diumenge

Al matí disposarem de temps per a visitar Iasi. Trasllat a l'aeroport. Vol de retorn a València via Bucarest, amb eixida de Iasi a les 19:05 h i arribada a València a les 23:35 h. L’autobús ens translladarà finalment a Castelló.

 

 

DATA

JULIOL 29-AGOST 06 ★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús i avió

PREU

1200€

 

PREINSCRIPCIÓ

Si estas interesat en participar en aquesta excursió, per favor, completa el següent formulari. 
Contactarem amb tu per completar la inscripció en breu. 

Es necessari omplir tots els camps. Al enviar aquest missatge accepta el nostre Avís Legal.