17-18
JUNY
RIU GUADALAVIAR I VISITA CULTURAL A TEROL
8,00
Auditori / Autobús
* Fàcil

ENCARREGAT
ÁLVARO RODRÍGUEZ


PREUS PER PERSONA
85 € Inclou autobus, allotjament a mitja pension a Terol i alquiler dels patins.


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
DIVENDRES 09 DE JUNY


DISTÀNCIA
6,5 km


ASCENS ACUMULAT
100 m


DESCENS ACUMULAT
100 m


TEMPS EFECTIU DE MARXA
2:00 h


DESCRIPCIÓ

JUNY 17-18 / CAP DE SETMANA / 8:00 h – ÁLVARO RODRÍGUEZ ★ (Fàcil)

RIU GUADALAVIAR I VISITA CULTURAL A TEROL

Cap de setmana molt lúdic i cultural per Terol. El dissabte arribarem fins al barri de Sant Blas de Terol i realitzarem una curta però espectacular ruta pel riu Guadalaviar des de Sant Blas fins a l'Embassament de l’Arquillo. Aquests tres quilòmetres que té la ruta ens sorprendràn per la espectacularitat del recorregut.

Descripció de la ruta: Eixirem del Barri de Sant Blas i just en el començament de la ruta creuarem el riu i arribarem a la font de la Senyoreta, deu que ix de sota la roca, remuntarem un curt trajecte camp a través aquest barranc i en lleugera pujada caminarem per la cresta que domina el riu Guadalaviar, en tres quilòmetres arribarem a l'embassament de l’Arquillo on agafarem uns patins de platja o caiac i remuntarem la cua de l'embassament d'uns tres quilòmetres, on gaudirem d'un canó impressionant i del bany en una de les millors aigües per a açò.

Dinarem i tornarem al embarcadero per a tornar al camí fluvial del Guadalaviar, aquesta vegada pel riu en la sendera perfectament practicable per a gaudir dels seus paratges fins a arribar de nou al Barri de Sant Blas.

L'autobús ens acostarà fins a la localitat de Gea d'Albarracín on visitarem alguns dels trams més impressionants de l'aqüeducte romà que unia les localitats d'Albarracín i Cella d'uns 25 km de longitud, autèntica obra d'enginyeria. Si hi ha temps visitarem el museu de l'aqüeducte i la font de Cella. En acabar l'autobús ens portarà fins a Terol on tindrem l’allotjament en habitacions dobles a mitja pensió, i podrem gaudir de la nit de la ciutat.

El Diumenge visita cultural per la ciutat. Un guia ens explicarà amb tot detall la monumental ciutat i els seus punts mes emblemàtics com la Catedral, les Torres mudèjars, els aljubs subterranis de la Plaça el Torico, la portada d'aigües des de la Penya el Macho fins a la ciutat i com no, els amants de Terol i la resta de monuments de la ciutat.

 

PREINSCRIPCIÓ

Si estas interesat en participar en aquesta excursió, per favor, completa el següent formulari. 
Contactarem amb tu per completar la inscripció en breu. 

Es necessari omplir tots els camps. Al enviar aquest missatge accepta el nostre Avís Legal.