27-28
JUNY
Pont de Sant Pere: Matarranya i Ulldemó
7
AUDITORI
*** Exigent

ENCARREGAT
CEC


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

JUNY 27-29 / PONT DE SANT PERE / 7 h – CEC ★★★ (Exigent)

 

MATARRANYA I ULLDEMÓ

 

Aquesta excursió ja clàssica en el CENTRE EXCURSIONISTA, esdevé una de les més extraordinàries experiències en l’excursionisme anual del C.E.C. Al llarg del seu recorregut anem passant per trams boscosos, de pinar, de carrasca i avellaners feréstecs; recorrerem barrancs que ens obliguen a nadar per tal de continuar; passem calor quan caminem i sentim el fred en la nostra pell en entrar en les aigües dels congostos; gaudim de la placidesa i la serenitat del menjar a vora riu i d’un poble com BESEIT que ens transportarà pels seus carrers a èpoques passades i la nostra ànima es contraurà davant la immensitat de parets impossibles, immenses moles de pedra que tanquen el nostre recorregut per dins del riu i que ens obliguen a retornar sobre les nostres petjades.

 

Itinerari dissabte 27: Fredes, refugi de la Font Ferrera, casa forestal o xalet del Rei (Prat de Robera), barranc de la Coscollosa, riu Matarranya, gúbies del Parrisal, el Parrisal.

 

Itinerari diumenge 28: Cova Sinto; remuntada del riu Ulldemó per dins o per fora de l’aigua, brollador de la Figuera, Catedral. Retorn pel mateix camí.

 

Itinerari dilluns 29: La Franqueta, Cova Picasso, Marbrera. Mas de Quiquet, coll de la Valera, mas de Lliberós, riu dels Estrets, la Franqueta.

 

Allotjament a mitja pensió a Beseit.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 19 DE JUNY

 

 

DATA

JUNY 27-29 ★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobus (30 places).

DISTÀNCIA

16,50 km / 8,40 km / 14,8 km

ASCENS ACUMULAT

160 m / 60 m / 300 m

DESCENS ACUMULAT

620 m / 60 m / 300 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

5:30 h / 4:00 h / 4:45 h

PREU

195 €