10
NOV.
INTERCOMARCAL
8
Auditori
*** Exigent

ENCARREGAT
CE Burriana


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

NOVEMBRE 10/ DIUMENGE / 8:00 h – C.E. BORRIANA. ★★★ (Exigent)

 

 

INTERCOMARCAL: EL TOSSAL DE LA NEVERA (CATÍ).

 

Eixirem de Catí per la carretera que puja a l´Avellà. Al poc canviarem l'asfalt per una senda ascendent que passa al costat del mas de Ramon. Guanyada certa altura, eixirem novament a la carretera del balneari. El PR ens traurà immediatament d'ella per a continuar guanyant altura i arribar al coll que, baixant-lo, ens deixarà al balneari de l´Avellà.

Continuarem ruta prenent el PR que a partir del balneari es transforma en senda, emboscada al principi, que anirà guanyant altura encimbellant-se fins a una faixa que seguirem per a arribar a la zona més descarnada de vegetació de la ruta. Des d'aquest punt, la pujada és molt exposada al vent. Es tracta d'una cresta en forma de lloma flanquejada per un llarg mur de pedra que serveix de divisòria entre els termes de Catí i Morella.

Arribats al Tossal de la Nevera, ja només queda descendir passant primerament per les restes de la Nevera Vella, de camí cap a la Nevera del Mas de la Serra. La vegetació, a mesura que continua el descens, tornarà a oferir-nos la seua ombra. Passarem al costat de la Font de la Massada, i el Peinonet Trencat abans de tornar a Catí.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIMECRES 06 DE NOVEMBRE

 

DATA

NOVEMBRE 10 ★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús

DISTÀNCIA

18 km

ASCENS ACUMULAT

730 m

DESCENS ACUMULAT

730 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

5:30 h

PREU

12 €