7- 8
MARÇ
El Port: Tossal d’en Canader i Solana de les Gralles
7:30
AUDITORI
*** Exigent

ENCARREGAT
Pili Rucio i Paco Ripollés


PREUS PER PERSONA
-


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
-


DISTÀNCIA
-


ASCENS ACUMULAT
-


DESCENS ACUMULAT
-


TEMPS EFECTIU DE MARXA
-


DESCRIPCIÓ

MARÇ 07-08 / CAP DE SETMANA / 7:30 h – Pili Rucio i Paco Ripollés ★★★ (Exigent)

 

EL TOSSAL D’EN CANADER I LA SOLANA DE LES GRALLES.

 

 

El primer dia, coneixerem els pous del mas Nou, pujarem per la bonica senda del mas d'en Roda, ja en terra de Terol pujarem al Tossal d'en Canader, segon pic més alt del Port, descobrirem el baixador del mas de Valero al barranc de la Fagina, cercarem l'amagada font del Teix, i ascendirem a l'emblemàtic Tossal dels Tres Reis, tercer en altura del Port, per acabar l’excursió a Fredes.

Allotjament a mitja pensió a l’alberg de la Font Lluny.

El segon dia eixirem de La Pobla de Benifassà i passant per la teuleria pujarem a El Bellestar, baixarem al barranc del Secretari i seguint l’espectacular camí vell de Fredes que puja per la Solana de les Gralles, arribarem al coll de La Palmereta. Baixarem per una preciosa senda a prop del barranc del Teulatí fins a arribar al coll del Ferri, on seguirem el camí vell de Fredes a La Sénia fins al mas de Joan. Només ens quedarà seguir la pista vora el pantà d’Ulldecona per acabar al Molí l’Abat2.

 

Itinerari dissabte 07: Colonia Europa (Fredes)-Mas Nou-Barranc de Montsó-Mas de l’Hostalet-Mas d’en Roda-Tossal d’en Canader-Mas de Valero-Mas de la Serreta-Font del Teix-Tossal dels Tres Reis-Fredes.

 

Itinerari diumenge 08: La Pobla de Benifassà-El Bellestar-Solana de les Gralles-Coll de la Palmereta-Coll del Ferri-Mas de Joan-Molí l’Abat2.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 28 DE FEBRER.

 

 

DATA

MARÇ 07-08 ★★★

LLOC / TRANSPORT

Auditori / Autobús (24 places)

DISTÀNCIA

20,1 km / 15,7 km

ASCENS ACUMULAT

900 m / 700 m

DESCENS ACUMULAT

960 m / 900 m

TEMPS EFECTIU DE MARXA

6:00 h / 5:00 h

PREU

75 €