25-16
NOV.
El Port: Refugi Caro-Puntes Polit
7
Auditori / Autobús
*** Exigent

ENCARREGAT
PACO RIPOLLES


PREUS PER PERSONA
80


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
17 nov.


DISTÀNCIA
17/18


ASCENS ACUMULAT
600/450


DESCENS ACUMULAT
600/1220


TEMPS EFECTIU DE MARXA
5,30/6,00


DESCRIPCIÓ

NOVEMBRE 25-26 / CAP DE SETMANA / 7 h – Paco Ripollés ★★★ (Exigent)

 

EL PORT: REFUGI CARO – PUNTES DE POLIT – ALFARA DE CARLES.

 

 

El primer dia, eixirem de l’Esquirol cap a la font del Mascar. on agafarem la senda que ascendeix a la Mola de Catí. Entre una espessa pineda arribarem a la font de Bunyols. tenint als nostres peus el barranc de la Paridora. Seguirem per sendera menys trepitjada cap a les Puntes de Polit, meravellós mirador del barranc del Regatxol que més a baix donarà naixement al nostre benvolgut riu Ulldemó. En el retorn a l’Esquirol, passarem pel Pi de les Cinc Branques i el Pla d'Avària, capçalera i origen del Regatxol.

 

El segon dia eixirem de l’Esquirol i seguirem el GR-171 pel barranc de la Vallfiguera fins al Bassis de la Solana. Ací ens desviarem pels Erms de Beco fins a la Cova Pintada per esplèndides sendes que ens permeten gaudir de tota la bellesa del Port. Seguirem cap al Toscar, amb les seues abundants fonts, visitarem el Castell de Carles i passant per la font del Rouret i el Pla dels Castellassos, arribarem finalment a Alfara de Carles

 

Itinerari dissabte 25: Refugi Caro Nou-Font del Mascar-Font de Bunyols-Puntes de Polit-Pi de les Cinc Branques-Pla d’Avària-Refugi Caro Nou.

 

Itinerari diumenge 26: Refugi Caro Nou-Font dels Bassiets-Erms de Beco-Cova Pintada-El Toscar-Castell de Carles-Font del Rouret-Pla dels Castellasos-Alfara de Carles.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 17 DE NOVEMBRE