25-16
NOV.
El Port: Refugi Caro-Puntes Polit
7
Auditori / Autobús
*** Exigent

ENCARREGAT
PACO RIPOLLES


PREUS PER PERSONA
80


TERMINI D'INSCRIPCIÓ
17 nov.


DISTÀNCIA
17/18


ASCENS ACUMULAT
600/450


DESCENS ACUMULAT
600/1220


TEMPS EFECTIU DE MARXA
5,30/6,00


DESCRIPCIÓ

NOVEMBRE 25-26 / CAP DE SETMANA / 7 h – Paco Ripollés ★★★ (Exigent)

 

EL PORT: REFUGI CARO – PUNTES DE POLIT – ALFARA DE CARLES.

 

 

El primer dia, eixirem de l’Esquirol cap a la font del Mascar. on agafarem la senda que ascendeix a la Mola de Catí. Entre una espessa pineda arribarem a la font de Bunyols. tenint als nostres peus el barranc de la Paridora. Seguirem per sendera menys trepitjada cap a les Puntes de Polit, meravellós mirador del barranc del Regatxol que més a baix donarà naixement al nostre benvolgut riu Ulldemó. En el retorn a l’Esquirol, passarem pel Pi de les Cinc Branques i el Pla d'Avària, capçalera i origen del Regatxol.

 

El segon dia eixirem de l’Esquirol i seguirem el GR-171 pel barranc de la Vallfiguera fins al Bassis de la Solana. Ací ens desviarem pels Erms de Beco fins a la Cova Pintada per esplèndides sendes que ens permeten gaudir de tota la bellesa del Port. Seguirem cap al Toscar, amb les seues abundants fonts, visitarem el Castell de Carles i passant per la font del Rouret i el Pla dels Castellassos, arribarem finalment a Alfara de Carles

 

Itinerari dissabte 25: Refugi Caro Nou-Font del Mascar-Font de Bunyols-Puntes de Polit-Pi de les Cinc Branques-Pla d’Avària-Refugi Caro Nou.

 

Itinerari diumenge 26: Refugi Caro Nou-Font dels Bassiets-Erms de Beco-Cova Pintada-El Toscar-Castell de Carles-Font del Rouret-Pla dels Castellasos-Alfara de Carles.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: DIVENDRES 17 DE NOVEMBRE

 

PREINSCRIPCIÓ

Si estas interesat en participar en aquesta excursió, per favor, completa el següent formulari. 
Contactarem amb tu per completar la inscripció en breu. 

Es necessari omplir tots els camps. Al enviar aquest missatge accepta el nostre Avís Legal.